Taarten

Taarten

De taarten worden door Bakkerij Frank Rood gemaakt van scharreleieren en natuurlijke plantaardige producten. Ook bevatten ze geen houdbaarheidsmiddelen en zijn daarom alleen op bestelling leverbaar in diverse maten vanaf 12 personen. Desgewenst snijden wij de taart(en) voor u.

Verschillende taarten

Wij maken taarten in de smaken:

  • Slagroom (moscovisch, 2 laags gevuld met een mengsel van slagroom en gele room, gemaskeerd en opgespoten met heerlijk verse slagroom, aangezet met amandelschaafsel en afgewerkt met chocolaatjes en (vers) fruit)
  • Mocca (moscovisch, gevuld met een laagje gele room en een laagje mocca-creme, gemaskeerd en opgespoten met heerlijke huisgemaakte mocca-creme, aangezet met amandelschaafsel en afgewerkt met chocolaatjes (soms suikerwerk of marsepein) en moccaboontjes.
  • Vruchten (moscovisch, gevuld met 2 laagjes gele room, gemaskeerd met jam, aangezet met amandelschaafsel en afgewerkt met veel (vers) fruit
  • Marsepein (moscovisch, 2 laags gevuld met een mengsel van slagroom, gele room, perzik en annanas stukjes (of in het seizoen met aardbeien, hmmmmm, wel even opgeven bij het bestellen), gemaskeerd met huisgemaakte botercreme en bekleed met hoge kwaliteit (voor de kenners 1 op 1½) marsepein. Rolfondant behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden

Andere unieke taarten of gebakjes