Schulp sappen

Schulp sappen

Schulp vruchtensappen

Schulp vruchtensappen zijn gemaakt van gezond fruit zonder toevoegingen, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Deze vruchtensappen zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Frank Rood in veel verschillende smaken! Waaronder Appel/Vlierbessen en Winter Appelsap.

Schulp groentesappen

Deze krachtsappen staan in het teken van de functionele eigenschappen van het sap. De sappen helpen je fit en gezond te blijven en ze smaken ook nog eens goed. Denk bijvoorbeeld aan de smaken: Biologische Groentenmix Puur of Biologische Rode Bieten Puur.

Cadeauverpakking

Verschillende flessen Schulp sappen zijn ook verkrijgbaar in 1 cadeauverpakking: Het Rondje van Schulp is dé gezonde traktatie voor jezelf en anderen!
In ieder rondje zitten 7 smaakvolle sappen én een origineel Schulp sapglas.

schulp vruchtensappen bakkerij frank rood

Schulp

Kennis van fruit sinds 1861

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren langs de rivier de Vecht in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur fruit én nu ook voor puur groente.